Problemer?

Kjære beboer!

For at så mange skal fungere og trives sammen i fellesskap, har vi laget noen husregler som gjelder for alle. Du finner også viktige opplysninger vedrørende din leilighet i brukermappen som skal følge med din leilighet.

Parkering

Spesielt ber vi deg lese det som omhandler bruk av parkeringsplasser for beboere og gjester. Vi har få gjesteparkeringsplasser og disse må forbeholdes våre gjester.

Låst deg ute?

Dersom du låser deg ut, kan du kontakte NOKAS på nummer 916 45 956. NOKAS vil da rykke ut for å låse deg inn. Det er et gebyr for denne innlåsingsassistansen.

Strøm i kjellerboden

Du har kanskje lagt merke til at du har en strømtilkobling i kjellerboden din. Denne går på fellesstrøm og dersom du ønsker å koble til installasjoner som fryser, kjøleskap eller annet i boden så gi styret beskjed. Du blir da belastet via fellesutgifter et fast beløp på ca. kr. 200 årlig. Dersom du får problemer med strømtilførsel, fjernvarme eller tappevann, vær vennlig å kontakte styret før du bestiller eventuell håndverker.

Ventilasjonsanlegg

Filter til ventilasjonsaggregatet i leiligheten kan du skaffe hos ØKOVENT i Ranheimsvn. 7A eller Systemair i Fossegrenda 30 B. ØKOVENT har telefon  99 49 99 33, Systemairs nummer er 73 95 65 60.

Systemnøkler

Dersom du trenger flere systemnøkler til leiligheten så må disse bestilles via TOBB. Det gjøres på hjemmesiden til TOBB.

Ansvar

Prinsippet er at alt innenfor leilighetens 4 vegger er andelseiers ansvar og andelseier må da kontakte TOBB, eventuelt håndverker på eget initiativ. for å få hjelp med eventuelle problemer der.

Alle fellesarealer (dvs. fellessystemer i blokkene, fellesområder ute, kjellere og slikt) er styrets ansvar. Styret har ikke ansvar for utbedring av feil og mangler inne i selve leilighetene. Vi (eller TOBB) kan selvfølgelig bistå med å sette andelseier i kontakt med riktig håndverker, men det er andelseier som må betale håndverkeren når mangelen er utbedret.

Slik kontakter du TOBB

Kontakt Byggavdelingen i TOBB på telefon 73 83 15 00 eller benytt epostadresse: info@tobb.no, så blir henvendelsen sendt til ledig person på Byggavdelingen.

Se også  tobb.no, hvor du finner informasjon om hvilke firma som tilbyr rabatt for TOBB-medlemmer.

Dyrehold

Borettslaget har en positiv innstilling til et fornuftig og renslig dyrehold, men har likevel besluttet at det skal søkes styret på eget skjema dersom du har eller ønsker å anskaffe katt, hund eller annet husdyr.

Generalforsamling

Borettslaget avholder årlig generalforsamling i mai/juni og vi håper du vil delta der.

Ikke nøl med å kontakte oss i styret dersom du har spørsmål eller kommentarer.
Hilsen styret i Borettslaget Idyll.